Razprodaje v italiji

Da ne bi spet zamudila začetka razprodaj, me zanima, če kdo ve, kdaj se v januarju začnejo razprodaje v Italiji? Imam sicer nekaj namigov glede datuma, a bi želela kaj bolj točnega, da ne bi hodila tja vsak dan? Sicer sem te dneve, ko sem se mudila pri sosedih opazila, da imajo kar nekaj popustov (kot pri nas - božično-novoletni popusti), ampak to še niso tiste prave razprodaje!

Hvala za pomoč in lepo preživite praznike!

kača

Po sv treh kraljih, ne vem pa tocno, ce ze v soboto, je pa v furlaniji vecina trgovin odprta v nedeljo (7.1.2007), saj letos pade befana na 6.1. Mateja
Samo kot obvestilo, ce katera ravno caka na "salde" v Italiji: Abruzzo (L"Aquila) 5 gennaio-18 febbraio Basilicata (Potenza) 7 gennaio-7 marzo Calabria (Catanzaro) 15 gennaio-28 febbraio Campania (Napoli) 2 gennaio-31 marzo Emilia Romagna (Bologna) 5 gennaio-5 marzo Friuli Venezia Giulia (Trieste) 12 gennaio-31 marzo Lazio (Roma) 5 gennaio-15 febbraio Liguria (Genova) 6 gennaio-19 febbraio Lombardia (Milano) 5 gennaio-5 marzo Marche (Ancona) 5 gennaio-1 marzo Molise (Campobasso) 5 gennaio-28 febbraio Piemonte 1 gennaio-31 marzo Torino (5 gennaio-29 febbraio) Puglia (Bari) 5 gennaio-28 febbraio Sardegna (Cagliari) 8 gennaio-8 marzo Sicilia (Palermo) 5 gennaio-15 marzo Toscana (Firenze) 7 gennaio-7 marzo Umbria (Perugia) 7 gennaio-6 marzo Valle d"Aosta (Aosta) 10 gennaio-31 marzo Veneto (Venezia) 5 gennaio-28 febbraio Bolzano 7 gennaio-17 febbraio Trento 7 gennaio-29 febbraio Jerneja USA
Kdo ve kdaj se začnejo poletne razprodaje? kohica

http://www.confcommercio.it/home/il-calendario-dei-saldi.

nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti