Led na avtomobilskih steklih

ali iamte kakšen nasvet, kako najlažje odstraniti led z zamrzjenega avtomobila.

kako odlediti ključavnico od avtomobilskih vrat?l

lep božič.

m.schafe

Jaz bi se najraje za čez zimo preselila v tople kraje. Sicer pa, če se le spomnim zvečer dam na steklo karton, če pa pozabim, pa seveda drzam. Za ključavnico se pa na črpalki kupi en sprej za odzmrzavanje, ki ga sedaj nimam doma, zato ne vem, kako se mu reče. Pošprica se pa lahko tudi z WD. Nena
Mi imamo posebno folijo za šipe pokrit tako, da zjutraj ni problemov s strganjem ledu. Dobi pa se na bencinski črpalki majhen sprejček, tak kot je tisti proti ustnemu zadahu, da pošpricaš v ključavnico, pa je stvar rešena. Če pa kdaj avta ne pokrijemo, pa s strgalom odstranimo led. Ni druge pomoči. LP! fakin712
jaz pa imam sprej za steklo,ko je šipa zamrznjena samo pošpricam pa se le po led stopi,samo me pa fulllll jezi ko se peljem pa mi z notranje strani avta na šipi dela led,ker notri pa ne morem pošpricat,ker na notranji strani ni brisalcev nicol
Za ključavnice pri nas večkrat uporabimo WD. Ko je avto opran, vse ključavnice našpricamo s cevko in potem ni problemov. Za šipe pa tudi pri nas uporabljamo zaščito. Lahko je čisto navaden karton, ki ga daš čez šipo, pa bo tudi zaleglo. Ko pa se voziš, pa gretje daš na šipo za nekaj časa, da se ti malo ogreje, pa je. Lep dan še naprej. limonca26
Zadnjič sem poslušala na radiu enega poslušalca, ki je poklical v oddajo in je rekel, da zvečer vedno ohladi avto, ko ga zapusti. In da se led baje ne nabira. Ni mi jasno, kako je to izvedljivo in niti ne bom verjela, dokler ne bom probala. Za probat pa je. Sonja
Na črpalkah se je dobil sprej proti odtajevanu.Pošpricaš po ledu in se stopi.Tudi sama ga moram nabaviti. ena mš
diling je napisal/a:
Zadnjič sem poslušala na radiu enega poslušalca, ki je poklical v oddajo in je rekel, da zvečer vedno ohladi avto, ko ga zapusti. In da se led baje ne nabira. Ni mi jasno, kako je to izvedljivo in niti ne bom verjela, dokler ne bom probala.Za probat pa je. Sonja
ne, ni, to ne funkcionira! ežoj
ojla vsem, preselite se na Obalo, hahaha, pri nas ni teh problemov. . danes, na primer, je prav čudovito topel in sončen dan! sej vem da sem hudobna , me vedno vsi prijatelji iz "celine" kregajo. pa lepo se imejte in se smejte! goga sam da se kuha..
Kalipso, kaj pa burja, haha ? ežoj
Jaz si v navadno šprico od kakega ceta ali podobnega nalijem sredstvo za čiščenje šip (proti zamrzovanju), ki se sicer naliva v avto (za brisalce). Z tem pošpricam po zaledeneli šipi in se kar stopi, brisalci odlepijo, pa še ceneje je kot kakšni kupljeni spreji. lp ACDC

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti