Pozdravljeni!
Mogoče ima kdo recept za sladico, ki jo je pripravil jamie oliver v današnji oddaji na pop tv-ju?
Hvala!
todija
Pozdravljeni!
Mogoče ima kdo recept za sladico, ki jo je pripravil jamie oliver v današnji oddaji na pop tv-ju?
Hvala!
todija
Že nekaj časa sem iskala vanilijevo pasta, ki jo Jamie zadnje čase tako pogosto uporablja. Končno sem jo našla vendar trenutno ni na zalogi.
Link za tiste, ki jih tudi zanima http://1001dar.si/vanilijeva-pasta-100ml.html
Če bo kdo videl še kje mi naj prosim sporoči.
SuziSUZANAZ hvala za informacijo. Prav tako imajo v dotični trgovini tudi tamarind pasto, ki semjo povsod drugod brezuspešno iskala.
Jamie velikokrat uporabi tudi nekakšno limonino pasto, angleško se ji reče "lemon curd". Če jo boste kje opazili, kar pogumno z besedo na dan :)
kaja45Suzana, jaz sem jo včeraj videla ravno v tej trgovini, ki jo omenjaš, v CityParku. Nisem prepričana, ampak se mi zdi, da je bila od ene druge znamke, v tubi in ne "na pumpico".
KalpanaV tusu imajo suseni tamarind, evromin pol stane. Ga imam v hladilniku vendar se nisem uporabila
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Schwarzwald kocke