Speculaas piškoti

Če lahko, prosim tudi jaz. Pozdravček ! atilem
Jaz pa sem najbrž že prepozna za začimbe, ali se motim? Bi tudi prosila, če je možno. Prosim nena odgovori na ZS. Basti
katere pa so dišave specculas piškotov? jabolčna pita
jabolčna pita, daj odpri 1. stran tega foruma in si preberi. rimljanka
joj,hvala res se nisem poglobila v uvod,učiteljica. jabolčna pita

Ja, jabolčna pita, to je glavna napaka večine učencev - uvod preskočijo. In potem je to, kar pač je. A kako to vem??? Ja, zato vendar, ker sem tudi jaz učiteljica, hehehe.

Sploh pa, ni se treba ravno poglabljat v uvod - samo prebereš ga, pa zveš vse

LP

cervus

jabolčna pita, so me pač učili, da je lačnemu bolje dat v roke palico in ga naučit lovit ribe kot pa mu ribe dati. Tako nekako sem postopala tule. Če te je zmotilo..............

rimljanka
rimljanka je napisal/a:

jabolčna pita, so me pač učili, da je lačnemu bolje dat v roke palico in ga naučit lovit ribe kot pa mu ribe dati. Tako nekako sem postopala tule. Če te je zmotilo..............

[rumenimak] rimljanka

Se mi zdi, da bi bilo  včasih boljše, palico mu polomit na riti ( naj mi bo žlehtnoba oproščena ). 

ežoj
ežoj, tu ni nič narobe, jaz imam doma kuhalnico, na kateri z velikimi črkami piše ubijalka moških muh. Loni Makaroni

Tako, se vam že  javljam iz domacih logov!

Zacimb je dovolj za vse, samo da se malo aklimatiziram, pa povem, kdaj in kje jih boste dobile!

Lep pozdrav s Pohorja,

Nena

Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti