Zeljne krpice
Od šivanja zaves, mi je ostalo kar nekaj lepega blaga, ki bi se ga dalo fino uporabiti za kakšno ustvarjanje ...
Že pred čaaaasooooom sem gledala na rtv otroško oddajo o ustvarjanju, kjer sta neka temnolasa gospa in deklica ustvarjali vse živo ... v spominu mi je ostala izdelava bunk za novoletno jelko ... izdelovale pa so se na način, da se je skupaj zložilo nekaj kosov blaga, se skupaj povezalo s trakom in se na koncu porezalo, da je nastala krogla ...
Nekaj sem že poskušala, ampak ni bilo to ravno to, kar sem imela v spominu ... ima kdo kakšno idejo, ali če se kdo morda spomni naslov ddaje, da bi poskusila poiskati v arhivu rtv-ja ....
katjushkaHmm... ja, jaz se pomnim te oddaje, gospa je Genija Lipar Kadunc, točnega naslova oddaje pa se ne spomnim... bila mi je pa zelo všeč.
JJJanisJoplin, najlepša hvala za napotek
... našla sem kar sem hotela. S pomočjo imena sem najprej na spletu prišla do naslova njene knjige
... v knjižnici pa potem še do te in notri do bunke za novoletno jelko ... zdaj pa v akcijo ....![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Slana pita (Salty pie)