Vprašanje za jerneja (administratorja)

Ročni vnos je deloval. Hvala:) m.m.
Živjo! Zdaj sem ugotovila ,da mi ne odpira več vseh forumov. tudi ko kliknem recimo vsi kulinarični forumi se mi jih odpre le 10. :( krasjana73

Hvala za opozorilo. Popravljeno (spet) 

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Preverjam, če dela pika vesela...... V klepetalnici preverjeno  - NE dela.

Tukja dela, Jernej, popravi, psorim, v klepetalnici..... (ali pa Bojan, ne vem, kdo je "zadolžen" za to.

In - vnaprej hvala v imenu vseh uporabnic te pike vesele.......

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 26. 2010 20:59
Najlepša hvala ! krasjana73

Veselo piko smo priklicali v klepetalnico ;-)

Hvala....................

rimljanka

Hvala za pikoveselo, Jernej

Blanchy
Oprostite moji nevednosti.Ampak me vseeno zanima kaj pomenijo te puščice in zvezdice pri nekaterih temah. A mi lahko prosim kdo odgovori. Hvala kriznana

Puščica  pomeni skok na prvo novo sporočilo od zadnjega obiska v forumu oz. mnenjih recepta ali komentarjih na foto albume.

Močna zvezdica   pomeni da gre za novost od zadnjega obiska. Zvezdice imamo po celotni strani, na ta način hitro vidite kaj je novega. Statične zvezdice  pa so novosti od zadnjega brisanja zvezdic in si jih morate posebej priključiti, če jih želite. Če velikokrat obiščete stran, so lahko moteče.

Glavne novosti najbolje vidite s klikom na ki se nahaja na glavnem portalu. Tam imate v 10 tabelicah lepo zloženo, kaj je novega.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti