Evo, zdaj je uspelo ![]()
Hvala.
Evo, zdaj je uspelo ![]()
Hvala.
Eno vprašanje: kako se sprinta celotno temo v forumu? Je kakšna funkcija? Ker meni predogled tiskanja kaže, da mi bo sprintalo samo eno stran, druga bo prazna (tema je odprta na eni strani, a na A 4 ne stane).
AtinaForum še nima priprave za tisk. Problem bi bil sicer pri temah, ki imajo 3000 sporočil... Da natisne vse strani naenkrat.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeŽe, ampak tale 'moja' izbrana tema ima samo 8 sporočil, na eni strani. Pa se ne da natisniti na recimo dve strani A4 ... No ja, bom pa uporabila stari dobri c/p v urejevalnik besedil.
AtinaTudi jaz imam vprašanje, oz. problem. Že tri dni se trudim, da bi poslala mnenje k receptu in ga ocenila, pa mi ne uspe. Vedno me vrže na prvo stran komentarjev, moj pa ni zabeležen. Delam jaz kaj narobe?
tejkicaŠe enkrat jaz. Tukaj je uspelo prvič.
tejkicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Bučni pire iz rumene buče