Ojla,
zakaj pa ne delajo več spodnje povezave na prejšnje/naslednje strani forumovskih sporočil?
Niso sicer ravno nujne, ampak ker si očitno perfekcionist.... ![]()
Nasja
Ojla,
zakaj pa ne delajo več spodnje povezave na prejšnje/naslednje strani forumovskih sporočil?
Niso sicer ravno nujne, ampak ker si očitno perfekcionist.... ![]()
Nasja
Ravno ta trenutek sem popravil, kar sem pred 2 urami pokvaril ;-)... Hvala vseeno za opozorilo.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije![]()
Hvala vseeno za trud, tudi za vse takšne primere, ki jih niti ne opazimo...![]()
Ja če pokvarim, je treba tudi popraviti. Saj dva koraka naprej in en nazaj še vedno ostane en naprej ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeIz katere strani pa dostopaš do puščic na forumu? Je to iz novosti, iz portala, od kje? Meni namreč dela.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeS katere podstrani? Mi lahko prosim napišete naslov strani, s katere vam ne deluje. Torej to, kar se pojavi v naslovni vrstici brskalnika.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeHm, res čudno, meni pa lepo dela ;-( Kateri brskalnik pa uporabljaš?
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Dušeno sladko zelje