Vprašanje za jerneja (administratorja)
član od 20052017 sporočil
Jernej, opazila sem, da ne dela iskanje foto albumov po avtorjih (oziroma listanje) - ko na strani http://www.kulinarika.net/albumi.asp?offset=0&sort= kliknem naslednjo številko strani (katerokoli številko, večjo od 1), se pojavi napis Po navedenih kriterijih nisem našel zapisov.

Blanchy
član od 20104580 sporočil
| Blanchy je napisal/a: |
Jernej, opazila sem, da ne dela iskanje foto albumov po avtorjih (oziroma listanje) - ko na strani http://www.kulinarika.net/albumi.asp?offset=0&sort= kliknem naslednjo številko strani (katerokoli številko, večjo od 1), se pojavi napis Po navedenih kriterijih nisem našel zapisov.
Blanchy
|
...in vse tiho je bilo
Tudi meni ne deluje.
lp
mzm

član od 20014885 sporočil
Dosegljivost 24/7 vse leto pomeni da kakšen dan lahko tudi počivam, posebej če je praznik
Bom preveril in ukrepal.
član od 20014885 sporočil
član od 20104580 sporočil
Super, hvala, se vidi, da si počival 
lp
mzm

Hvala, Jernej - res fajn, da spet deluje

Blanchy
član od 20065457 sporočil
Jernej, ali bo kdaj mozno shranjevati recepte v .pdf? Saj vem da ze stotic sprasujem, samo jaz se vedno upam..... Ker po mojm na ipad aplikacijo bomo se dolgo cakali... Samo shranjevanje v pdf pa res pogresam.
www.mojalbum.com/naredilaana član od 20014885 sporočil
Nikoli ne recei nikoli, kaj bo vse še možno ;-)
S programom Cute PDF writer, ki si ga potegneš brezplačno z interneta, lahko to že sedaj delaš, bannanna.

Blanchy
član od 20065457 sporočil
Vem. Saj nekaj takega ze pocnem. Ne prepozna pa imen receptov, tako da mores vsakega kopirati, pa lezece mi postavlja strani. In se ne vem kako bom to printala enkrat ko se odlocim. Imam pa zaenkrat aplikacijo na google chrome da samo ikonco kliknem.
www.mojalbum.com/naredilaana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 2449, prikazujem sporočila od 989 do 998
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.