Jernej,jaz pa bi rada vprašala, zakj nekaterih slikic, ne morem naložiti v shrambo, enostavno mi napiše, da jeprišlo do napake
arima
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Jernej,jaz pa bi rada vprašala, zakj nekaterih slikic, ne morem naložiti v shrambo, enostavno mi napiše, da jeprišlo do napake
arimaHm, mi lahko pošlješ slikico ki je ne moreš naložiti na info@kulinarika.net email? Bom jaz poskusil v svojo shrambo naložiti, pa bom videl
kje je težava.
| nola je napisal/a: |
Meni je zelo všeč, da najde tudi pridevnike in obratno. Konec koncev receptov spet ni toliko, da bi bila taka rešitev nepregledna, bi bila pa možnost, da katerega zanimivega spregledamo, v drugem sistemu veliko večja. Pa tudi dvomim, da kdo tu išče recept prav urgentno. Mislim, da večinoma tako, kot listamo po kuharskih knjigah, brskamo tudi med recepti tukaj in tako naletimo na marsikaj zanimivega, kar bi nam pri bolj usmerjenem iskanju ušlo. Saj se tudi veliko receptov ponavlja ali se podobni pojavljajo pod enakimi imeni, pa to nikogar ne moti.
|
Se popolnoma strinjam!![]()
Pozdravljen.
Imam eno vprašanje. Na novo so mi naložili računalnik in sedaj ko pridem na kulinariko se moram vedno prijavit z uporabniškim imenom in geslom in ne vem kako to shranim da se mi ni treba na novo prijavit.
Hvala in lep dan.
Irena
irena66Očitno so nekaj narobe nastavili, da ne shranjuje kolačkov. Nikoli se ni treba na novo prijaviti razen če se ne odjavljate po končanem delu.
Po končanem delu samo zaprem kulinariko.
Hvala, jih bom vprašala.
Irena
irena66rosie: Saj dva recepta sta bila včeraj objavljena. V resnici sta bila šele danes tehnično gledano, ker se je okvaril sistem za sproščanje nastavljenih receptov. Recepta sta objavljena in imata oglede, ne razumem točno težave.
Ne, saj pravim, ni prijavilo recepta včeraj kot bi moralo. Danes se je pa uredilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Rižek s piščancem in zelenjavo