žigolino, če klikneš na portalu desno zgoraj ikonco fantka, se ti odpre stran, kjer vidiš, koliko receptov in fotk čaka na objavo.

French toast s sadjem
žigolino, če klikneš na portalu desno zgoraj ikonco fantka, se ti odpre stran, kjer vidiš, koliko receptov in fotk čaka na objavo.
| romanad je napisal/a: |
Pozdravljen! Na portalu mi piše še 6 dni toliko ur in minut do konca-kaj to pomeni?
Lp Romana romanad |
Na to vprašanje ti pa žal zdaj ne morem odgovoriti, sem zavezan k molku do srede
Bi rad povedal, pa ne smem.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeIstrabenz me gotovo ni kupil, to lahko povem ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeBooojan, smeško za olajšanje je res nuuujen! ![]()
Hm, ne bi vedel. Ko prvič oddajaš sliko tisti dan včasih ostane na 0% pa vseeno prenaša je treba dalj počakati, morda je bilo to. Morda imaš v imenu slike na disku kakšne nenavadne znake, na vejico vem da je sistem kar alergičen, čeprav ponavadi javi napako.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Pijana Kokoš