Se strinjam z promozg, težava je na vaši strani.

Rezanci Barilla s slanino in gobami
Se strinjam z promozg, težava je na vaši strani.
Certifikat smo morali zamenjati, ker je stari pred potekom. Certigo, ki ureja certifikate, je le te posodobil pred kratkim, in jih stare naprave kot kaže ne zaznajo, ker niso posodobljene. Bomo pa skušali rešiti težavo na nek način.
Primozg, Trixi, vama zdaj deluje (prosim pobrišita keš)?
Meni trenutno deluje.
V tem trenutku dela. Javim, če bodo še težave!
Pozdravljeni!
Rada bi popravila moje objave z dne 5.1.2026 v temi kosilo, vendar te možnosti nimam, ker ni ikone za spremembe. V včerajšnji objavi ikone so. Prosim za rešitev. Lp, trixi
Objavo lahko spremenite samo v 3 dneh po objavi, da preprečimo, da bi se spreminjale objave za nazaj (nekateri so pripenjali smeti v starejših objavah). Sem spremenil na 5 dni, tako da danes lahko popravite iz 5.1.
Prosim, da bi se neumesni komentarji Julci64 pod recepti umaknejo, ker so res brez veze. In ne pomagajo pri boljši izvedbi dotičnega recepta. Hvala
| Venturini je napisal/a: |
|
Prosim, da bi se neumesni komentarji Julci64 pod recepti umaknejo, ker so res brez veze. In ne pomagajo pri boljši izvedbi dotičnega recepta. Hvala LP, Saša
|
Se še kako strinjam s tabo !![]()
![]()
| johana je napisal/a: | ||
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
Ja, nekomu je dolgčas pa malo duhoviči. Ko bi vsaj bili komentarji duhoviti, so pa butasti.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Barilla s slanino in gobami

Pečen riž z zelenjavo