andreja: kaj pa napiše?
smarty: nisem vedel, prej je delalo, bomo pogledali...
Jernej - Administratorandreja: kaj pa napiše?
smarty: nisem vedel, prej je delalo, bomo pogledali...
Jernej - AdministratorDober dan...vse naredim prav...ko kliknem PRENESI NA STREŽNIK,naloži sliko do konca( zelena barva),slike pa nikjer.
andreja m| andreja m je napisal/a: |
| Dober dan...vse naredim prav...ko kliknem PRENESI NA STREŽNIK,naloži sliko do konca( zelena barva),slike pa nikjer. andreja m |
Tudi meni se to zgodi, kadar je ime slike, ki se nalaga, enako že preneseni v shrambi. Izgine nekje v internetnem vesolju![]()
lp
mzmAja,hvala.
andreja mV trgovini Play je popravljena različica aplikacije kulinarika.net kjer zoper deluje pošiljanje fotografij na zid.
Jernej - Administrator| jernej je napisal/a: |
| V trgovini Play je popravljena različica aplikacije kulinarika.net kjer zoper deluje pošiljanje fotografij na zid. Jernej - Administrator |
Dela, dela... Hvalaaaa
.
Na forumu pod naslovom "Pogrešani dekleti" je ena čudna pošta. Preverite sami zadnjo pošto.
Katrca11
Sem videla, ja.
Zdravo,
Jaz imam spet težave.
Ne morem dodati slike v album, pa naredim vse prav. Sem že zbrisala zgodovino, resetirala sem račnalnik, pa ni uspeha... Poskusila tudi z drugim računalnikom, pa ne gre.
Kaj naj še naredim ?
Hvala za odgovor.
SMARTY1
Smarty1, si imela težave z nalaganjem slik z modulom, kjer jih po več hkrati naložiš? Ta modul po zadnji nadgradnji sistema res ni več deloval ;-( Nalaganje slikic eno po eno je pa delovalo ves čas.
Ti zdaj dela? Če si s tem modulom nalagala slikice, potem bi moralo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Poletni svaljki z dimljenim lososom