Vprašanje za jerneja (administratorja)

bannanna je napisal/a:

Uuuuu, da vidimo, kaj je to aplikacija kulinarika za tv :D samo da se smučanje neha :D

Blanchy

Jernej, ali je možno, da bi se poenotilo določene naslove receptov? Recimo, ko iščem neko rulado, ki se jo spomnem iz receptov, moram iskati in med rulado in med rolado. Glede na to, da se ve kaj je pravilno, bi se mi zdelo logično da se poenoti.

anamarija1 je napisal/a:

PAMETEN PREDLOG

Rada berem vse v zvezi s hrano. Zanima me predvsem (in malo vem o tem) zgodovina znanih in manj znanih jedi.

Denimo, kdaj je jed nastala, kdo je jed  "izumil", po komu ime jedi itd...

Zelo zanimivo (prepričana sem, da ne le meni) bi bilo prebrati na Kulinariki  "stran", ki bi jo imenovali: KULIPEDIJA

Čez 9 mesecev bom doživela ključen preobrat v mojem življenju, časa bo na pretek...

Z nasmehom( moj nov pozdrav)

Živi s srcem, ne z glavo.

http://plus.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5581

anamarija1, tu je tema, pa nekaj uporabnih linkov.

mamamia

bannanna je napisal/a:

Jernej, ali je možno, da bi se poenotilo določene naslove receptov? Recimo, ko iščem neko rulado, ki se jo spomnem iz receptov, moram iskati in med rulado in med rolado. Glede na to, da se ve kaj je pravilno, bi se mi zdelo logično da se poenoti.

Naslova ne morem spreminjati, lahko pa rulado in rolado dam v sinonimke ;-)

Jernej - administrator

Aha, da potem najde iste zadetke? Super! Kot muffini, mufini, mafini, maffini, ;)

Ja, sem že naredil.

Jernej - administrator

fajn 

bannanna je napisal/a:

Uuuuu, da vidimo, kaj je to aplikacija kulinarika za tv :D samo da se smučanje neha :D

A se je že nehalo?

Kje naj (kaj naj) vidimo?

lp

mzm

Vidiš, če imaš Philipsovo napravo iz leta 2010 ali novejšo, tam imaš zdaj kulinarika.net recepte, blog, publikacije, foto albume... Preko televizije in drugih multimedijskih naprav ki podpirajo SmartTV od Philipsa.

Jernej - administrator

Hvala!

Bože mili, nikjer miru pred to Kulinariko

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti