| bannanna je napisal/a: |
Uuuuu, da vidimo, kaj je to aplikacija kulinarika za tv :D samo da se smučanje neha :D |
![]()
![]()
Uuuuu, da vidimo, kaj je to aplikacija kulinarika za tv :D samo da se smučanje neha :D |
![]()
![]()
Jernej, ali je možno, da bi se poenotilo določene naslove receptov? Recimo, ko iščem neko rulado, ki se jo spomnem iz receptov, moram iskati in med rulado in med rolado. Glede na to, da se ve kaj je pravilno, bi se mi zdelo logično da se poenoti.
| anamarija1 je napisal/a: |
PAMETEN PREDLOG Rada berem vse v zvezi s hrano. Zanima me predvsem (in malo vem o tem) zgodovina znanih in manj znanih jedi. Denimo, kdaj je jed nastala, kdo je jed "izumil", po komu ime jedi itd... Zelo zanimivo (prepričana sem, da ne le meni) bi bilo prebrati na Kulinariki "stran", ki bi jo imenovali: KULIPEDIJA Čez 9 mesecev bom doživela ključen preobrat v mojem življenju, časa bo na pretek...
Z nasmehom
|
http://plus.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5581
anamarija1, tu je tema, pa nekaj uporabnih linkov.
mamamia| bannanna je napisal/a: |
Jernej, ali je možno, da bi se poenotilo določene naslove receptov? Recimo, ko iščem neko rulado, ki se jo spomnem iz receptov, moram iskati in med rulado in med rolado. Glede na to, da se ve kaj je pravilno, bi se mi zdelo logično da se poenoti. |
Naslova ne morem spreminjati, lahko pa rulado in rolado dam v sinonimke ;-)
Jernej - administratorAha, da potem najde iste zadetke? Super! Kot muffini, mufini, mafini, maffini, ;)
Ja, sem že naredil.
Jernej - administratorfajn ![]()
A se je že nehalo
?
Kje naj (kaj naj) vidimo?
lp
mzmVidiš, če imaš Philipsovo napravo iz leta 2010 ali novejšo, tam imaš zdaj kulinarika.net recepte, blog, publikacije, foto albume... Preko televizije in drugih multimedijskih naprav ki podpirajo SmartTV od Philipsa.
Jernej - administrator
Hvala!
Bože mili, nikjer miru pred to Kulinariko ![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Suzanine palačinke