Najbolj enostavni piškoti s črto
Kateri brskalnik? Vedno prosim navedite brskalnik, da lahko preverim.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| tamala69 je napisal/a: |
| Jernej, ko sem danes odprla portal, sem imela zgoraj zapisano tole sporočilo: tamala69, zadnjič ste nas obiskali: 30.junij 2009 18:58 Mislim, da je nekaj narobe-danes je 01.06.2009 in tudi ura je napačna. |
Ja vem, včasih se zmoti, pa ne najdem razloga, tako redko se zgodi, se je pa že zgodilo ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJa zdaj pa vidim, na Google Chrome tako naredi
In res je ja kriv je tisti dolg naslov. Dolg naslov ne moti, moti pa to da ni vmes presledkov, torej ga brskalnik razume kot eno besedo in je ne deli ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeSamo ena drobnarija: če na glavni strani/portalu kliknem na naslov Forumi (v sredi, ne na stranskem meniju), me vrže na Publikacije...
NasjaNasja, en nasvet: OSVEŽI STRAN! Namreč pri meni NI opisane napake, se vse pravilno odpira.
LP
Bojan AdministratorTudi če osvežim je enako... je pa res da imam IE6
- pa menda ni kriv tudi za to??
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Pijana Kokoš