Vprašanje za jerneja (administratorja)

V mojem fotoalbumu še ni nobene slike, vendar se mi, ko želim dodati slike, napiše sporočilo, da ni prostora. Zakaj? mariborčanka

Če kliknem na N(ovosti), ko odprem kulinariko, mi sicer samodejno zlista novosti od zadnjega obiska, tista dva okenčka, kjer piše KLJUČNE BESEDE in PREGLED NOVOSTI  sta pa od nedavna neaktivna.  Zlasti PREGLED NOVOSTI sem dostikrat uporabljala, ker sem lahko izbirala daljše časovno obdobje.

Cila

Popravljeno, hvala za opozorilo.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej je napisal/a:

Ime recepta?

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Jernej, sem poslala še enkrat recept!

Hvala!

Za dober izgled imejte usta do ušes
V mojem fotoalbumu še ni nobene slike, vendar se mi, ko želim dodati slike, napiše sporočilo, da ni prostora. Zakaj? mariborčanka mariborčanka

Pa dajmo se eno blond vprasanje hihihKje pa je tukaj klepetalnica?:-O

sweety

sweety je napisal/a:

Pa dajmo se eno blond vprasanje hihihKje pa je tukaj klepetalnica?:-O

sweety

Pritisneš na "hiško", ki smo jo spet dobili , Čisto na dnu strani je lepa slikica s tremi in napisom Klepetalnica.

Vanja

ii hvala,,nikol ne bi nasla

sweety

Jernej, sem opazil spremembo za brisanje zvezdic; za moje pojme je to sprememba na slabše, ker je treba po novem 2x kliknit. A bi se dalo nazaj naštimat brisanje na single click?

LP

Drejček

drejcek: Žal ne. Single klik bo v nastavitvah, ko bodo prenovljene.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti