Zdravo!
Zelo rad bi kupil knjigo The eesential past
LP Greg
kluni - one life, live it
Zdravo!
Zelo rad bi kupil knjigo The eesential past
LP Greg
kluni - one life, live it
31. okt 2006 18:14
Poglej v knjižnici ali pa vprašaj v kakšni knjigarni. Lp balu balu
31. okt 2006 18:33
www.amazon.com ali www.amazon.co.uk., izberi knjige, potem vtipkaj essential pasta, pa zbiraj. V ZDa so knjige precej cenejše kot v angliji, pa čeprev je treba neki plačat za stroške carinske pošte ( ali kaj podobnega ). Pogledalč sem, imajo essential pasta, sam se moraš odločit katera je " ta prava ". ežoj
1. nov 2006 7:56
no si me pa s to knjigo " sfirbcala ", mal sem pobrskal po amazon.comu in, čeprav nisem ljubitelj testenin, naročil rabljeno knjigo za 1$+9$ poštnine, le da bom mogel iti po knjigo v Trst, ker rabljenih ne pošiljajo v SLO. ežoj
1. nov 2006 9:07
A nove knjige pa pošiljajo v Slovenijo? Sem tudi sam že včeraj brskal po amazonu, a nisem našel podatka, da bi knjige pošiljali tudi v Slovenijo. V tujini pa nekih takšni znancev, da bi uporabil njihov naslov, pa ravno nimam. kluni - one life, live it
1. nov 2006 9:33
Ja, nove knjige pošiljajo v SLO. Za rabljene knjige jaz uporabim naslov : poste restante, Trieste, Italy, tam te knjiga počaka 30 dni. ežoj
4. nov 2006 7:43
Tudi jaz sem svojo naročil. Zdaj pa samo veliko potrpežljivosti. kluni - one life, live it
4. nov 2006 10:22
Sicer malo pozno. Jaz navadno naročam knjige iz tujine prek naše mestne knjigarne, kjer ni poštnine. LP juhica
4. nov 2006 10:51
Juhica101, oni poštnino vključijo že v ceno, vsaj za Konzorcij to velja. Pa tudi pri njih lahko naročiš samo nove knjige. Loni Makaroni
4. nov 2006 11:57
| kluni je napisal/a: |
| Tudi jaz sem svojo naročil. Zdaj pa samo veliko potrpežljivosti. kluni - one life, live it |
4. nov 2006 13:02
Ali se moraš registrirat, da lahko kaj naročiš? Lp mojaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Ajdov kruh z orehi