tudi mene je tale hehehe zmotil...pa sem ga tako kot vse nedobrodošle stvari ingnorirala..
Jaz se načeloma razumem s svojo taščo, vendar predvsem zato, ker je ona taka, kakršnih več ne delajo. Še muhi ne bo storila žalega ( ok, lažem, če hočejo na njeno meso, je morilska :) ). Niti slučajno se ne bo skregala, rajši je tiho in gre stran. Dala bi vse in še več, rajši sama nima. Razvaja vse po vrsti, od velikih do malih. Stori vse, kar se ji reče in še ogromno zraven. Vse te reči so sicer zelo fajn, ne vem pa, kaj si v določenih trenutkih misli o meni. Jaz sem v fantovo familijo prinesla..hmm..kako bi temu rekla..."povej v obraz in takoj"...in tako včasih izpadla grda...ne maram, da se govori o nekom, ki ga ni zraven, kar je v njihovi familiji pogost pojav. Ne maram, da si pri debati tiho. Če je debata, je debata in če imaš svoje mnenje, ga poveš...tega se pa pri njih ne sme. Ne, strinjaj se ali bodi tiho. In tako se zdaj, po 5,5letih učim...izpasti boljši človek tako, da sem tiho in dati njim prav. Torej,jaz imam bolj težave s tastom, ki je težek kot cement in ima vedno svoj prav. (saj malo je pa meni podoben, glej, glej :) ) Pri njemu, če se le da, kar je pa včasih zelo težko, uporabljam taktiko: smej se in kimaj, misli pa si svoje. Na splošno pa se zadnje čase zelo zelo trudim, da čimmanj govorim, komentiram zadeve in prezentiram svoje mnenje...tako pač lepo izpadem, sem pa hinavska, kar sovražim..pa saj je vseeno.
jessy6