Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Meni se zdi škoda, da je spet bela skupina na vrsti za izpadanje. Je res več kandidatov v drugi skupini. Tina pa mi je vseeno bolj všeč, kot Špela... Tako, da bom sigurno glasovala za njo (če bo na stolu), ne glede na to, kdo bo na drugem stolu. Jernej je pa res eno v"lko tele!! In on bi moral ven! Anže pa je govoril o dveh svojih favoritih, ki bi lahko dobila ves izkupiček... to bi naj bila Jernej in Gašper. O.K., drugemu bi jaz tudi privoščila, ampak prvemu !!! Se mi zdi, da pa se vsi bojijo, da bi izkupiček dobila Špela, to pa zato, ker so vsi pripravljeni delit izkupiček med vse enako, medtem ko Špela, pa baje, ni ravno navdušena nad tem... Zdajle bo napeto Lp, Silva
Kandidata za stol sta Grega in Gašper. ( Špela ne more jit, ker je v černi skupini...).
AŽBE ne ANŽE... teya84
Ali bomo zgubile še eno predstavnico ženskega spola v Baru? Bi bilo res škoda, ker je Tina med najbolj simpatičnimi med njimi. Mi je prav žal tudi za ostale člane bele skupine, komaj čakam, da bodo prišli hudi časi tudi za črne, kajti tam bi že zdavnaj morali narediti čistko. Lp, Tilenboc
Ženske, kje ste? Sedaj bi moral en fant iti domov. Tudi jaz mislim, da bosta Grega ali Gašper. Kyara
Po moje bo Emil dal na stol Gašperja (zaradi minusov) in glede na priljubljenost, ki se je Tini v zadnjih dveh dneh močno zvišala, bo Gašper letel ven. katjushka
Ja, ženske, zdaj bo treba skupaj stopit in dat glas za res dobro osebo. Veste, meni pa je Klemen zelo kvizlinško deloval, ko je šel tožit Špeli, kaj so se pogovarjali o njeJ. Rahlo hinavsko je bilo vse skupaj. Sporočilo je spremenil(a) silva dne 27. okt 2006 10:26:36
Kdaj pa bo Ažbe objavil rezultate, kdo je bil po njegovem mnenju najbolj priden. Ne vem, glede Tine nisem čisto sigurna, če bo res ostala notri, če bo na drugem vročem stolu Gašper. Sta mi pa oba zelo simpatična. Jaz sem pa mislila, da bosta na finalen večer na vročih stolih sedela Emil in Tina.
Moja teorija: Tina je po moje trenutno ena najmočnejših in se jo hočejo zato rešit. Pač, dokler je šansa, je treba močne ven pometat. Poleg tega je ženska, žensk pa se je treba bat . No ona ima mojo 100% podporo. Tisti razlog, da je en večer pol ure prej končala in plesala je bolj kot ne iz trte zvit, skratka brezveze, k"r neki... Lp, Asja
Jaz pa mislim, da je vse odvisno od Emila. Če bo dal na stol Gašperja, gre Tina ven. Če da Gregorja, leti on. Ne vem pa, koga ima Emil rajši... jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti