2. maj 2008 8:36
Kozamurnik, lahko premažeš kar z nutello ali kakšnim drugim čokoladno-lešnikovim namazom, enostavno in hitro, pa še okusno.
2. maj 2008 8:36
Kozamurnik, lahko premažeš kar z nutello ali kakšnim drugim čokoladno-lešnikovim namazom, enostavno in hitro, pa še okusno.
2. maj 2008 10:08
Klapa-najlepša hvala za odgovore,se priporočam ob prilikikozamurnik
sporočila: 2311
2. maj 2008 13:20
Hvala tudi v mojem imenu,zelo ste prijazne
6. maj 2008 17:56
Ojla! Prosim vas za pomoč. Ali lahko torto oblečem v tičino maso v soboto zjutraj, če jo bomo jedli komaj v nedeljo popoldan? Malo me skrbi, da bi se v tem času stopila, kljub temu, da bi jo prej namazala z masleno kremo. Bojim se, da bi šel ves trud v nič, mi pa ostali brez torte... Lep pozdrav vsem! leny
6. maj 2008 18:05
Leni, brez problema jo narediš dan prej. Ne boš brez torte, a-a
6. maj 2008 18:07
Najlepša hvala, Neroli! leny
6. maj 2008 18:11
Čao, leny, seveda lahko ostaneš brez torte - lahko ti jo predčasno snedejo.... Roncolino - lepa torta. Kaj pa še bo z leti prakse... Lep pozdravček, S.
6. maj 2008 19:19
Je katera delala torto z tičino v obliki kakšnega zidarskega orodja.Rada bi kakšno sliko,ker me čaka peka torte za poklic zidarja. renata69
6. maj 2008 19:53
Jaz bi naredila okroglo torto, na njej pa recimo nekaj opek in "špohtl"...kaj takega. Slik pa ne najdem za kako tako torto.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem