Ticino masa
12. jun 2008 19:45
Naredila sem domačo ticino maso... z glukozo in sladkorjem.... nisem bila zadovoljna.. Sem vse skupaj vrgla v smeti.. MYCHELLE
12. jun 2008 19:50
MYCHELLE kaj je pa blo narobe, da je vse skupaj romalo v koš. Jaz sem jo delala iz penic in je bla super teya_84
13. jun 2008 3:25
ksenjako, nič hudega, si naredla dobro delo, ko si me nasmejala
13. jun 2008 12:43
| mala pikica je napisal/a: |
| petika, sem zdaj pogledala še enkrat vrtnice od rine. Jaz bi še vseeno počakala s kazanjem mojih :) Bom še malo vadila... mala pikica |
13. jun 2008 12:45
| MYCHELLE je napisal/a: |
| Naredila sem domačo ticino maso... z glukozo in sladkorjem.... nisem bila zadovoljna.. Sem vse skupaj vrgla v smeti.. MYCHELLE |
13. jun 2008 12:50
Rina, tele vrtnice iz flower paste so pa res fenomenalne!!!
13. jun 2008 13:04
ela, tukaj sem se že enkrat razpisala o flower pasti http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1198 LP
13. jun 2008 13:11
| katka lopatka je napisal/a: |
| Klea, torta MORA biti v hladilniku, ne vem, kje si dobila to informacijo....Dobro je le, da je pred serviranjem malo zunaj, da tičina ni tako trda.
|
13. jun 2008 13:28
Imaš v bistvu delno prav...Res je, da tičino mase (v neobdelani obliki, preden je na tortici), ni priporočljivo hraniti v hladilniku, to pa zato, ker se strdi in potem mora biti nekaj časa na sobni temperaturi, da postane kot plastelin. Hranimo jo v suhem temnem prostoru. Seveda pa jo lahko tudi zmrzneš, če hočeš.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Biskvit s slivami