Jaz sem jo vakuumirala in jo hranim na stopnišču. V hladilniku se menda ne sme hraniti.
Atina
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Jaz sem jo vakuumirala in jo hranim na stopnišču. V hladilniku se menda ne sme hraniti.
AtinaKot nb, zapakirano v original embalaži (v plastični vrečki, v pokriti plastični posodi) v shrambi, ki je suha, temna s sobno temperaturo. Do sedaj je zdržala brez problema.
girica http://sladki-koraki.blogspot.com/| kajaeva je napisal/a: |
| Koliko časa pa približno zdrži tičina masa?...Koliko jo potrebujem da prekrijem normalno veliko okroglo torto :D? kajaeva |
| micogica je napisal/a: |
| Pa tudi, če jo uporabiš čez rok ni popolnoma nič narobe (seveda, če je z njenim vonjem, okusom in izgledom vse OK), saj je glavna sestavina sladkor, kateri sam nima roka trajanja in je v višjih koncentracijah pravzaprav nekakšen konzervans.micogicaSporočilo je spremenil(a) micogica dne 02. 2010 05:59 |
Enkrat sem uporabila ticino, ki je bila čez rok. Z okusom in vonjem je bilo vse v redu. Le na elastičnosti je malo izgubila. Na torti je potem malo popokala ob strani, ko sem torto prestavljala iz delovnega na dekorativni pladenj. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom

Mini potičke