Zanima me kakšno sadje bi lahko dala poleg fig v marmelado
Hvala za nasvete
Zanima me kakšno sadje bi lahko dala poleg fig v marmelado
Hvala za nasvete
Ali bi se po vase obnesel okus figove marmelade z vanilijo? Ali bi to bil prevec bogat okus?
urskaUrsus, odgovora na tvoje vprašanje ne poznam.
Sem pa ravno sklestila kozarec figove marmelade, ki je vseboval tudi orehova jedrca. Za to kombinacijo lahko potrdim, da je božanska! ![]()
Vilma
Figovo marmelado z vanilijo sem probala, dobra.
Še boljša je bila z mandlji in grenkim kakavom, najboljša pa s pinjolami in malo čilija.
lp
mzmTaka in drugačna.... Meni figova marmelada sploh ni všeč. Edino parkrat na leto jo dam v na pol prerezan brie, dodam orehe in pustim par ur.
Ufff Vanja, to samo berem pa se redim ... ha ha ha.
![]()
Bom probala vanilijevo razlicico in orehovo.
Sem pa pred kratkim delala marmelado iz rumenih sliv in dodala vanilijo in se je izsla taaaaako dobra marmelada, da bom zdaj vanilijo "turila" v vse kamor lahko ![]()
Moja teta na Korčuli nič ne komplicira pri kuhanju smokvine marmelade: domače smokve (fige), limonin sok in grobo narezana limonina lupina, sladkor,... Ena izmed najboljših marmelad kar sem jih jedla.
mojcas
Ja, vanilija je res nekaj posebnega. Če ti odgovaja njen okus, jo res lahko daš kamorkoli. ![]()
Tudi jaz jo obožujem, njen vonj me omami. Daljnega leta je bil en dečko, mi niti ni bil tako zelo všeč. Ampak v avtu je imel osvežilec zraka z aromo vanilije, sem mela čist mehka kolena.
![]()
Mal intimna informacija, vem, ampak tako zelo oddaljena, da je ostal od vsega skupaj samo lep spomin. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Pirini svaljki s pršutom