Breskvin zavitek

zasledila sem na Google breskvin zavitek.....seveda recepta ni bilo na tej internetni strani...in ker imam kar nekaj breskev...me zanima, če je katera delala zavitek iz tega sadeža?????.......danes je padel v trebušček jabolcni domači zavitek...

lahko noč

vegeterianka

Kombiniraj breskve in skuto. Je super... Lahko delaš celo breskvino potico...
Ali pa tole: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rne Blanchy
Naredila sem že tudi breskov zavitek z nekaj banane, pravijo, da je bilo dobro. riba-ribica
Tudi pri nas ga delamo, naredim pa ga isto kot jabolčnega, le sestavino zamenjam. Dodam še malo ingverja in namažem s sladko smetano. Zelo pohvalijo. biba
Jaz pa delam le breskovega, brez raznih dodatkov. Mogoče dam malo več drobtinic, da popijejo sok. Nam se zdi tak najboljši. Je pa seveda vse stvar okusa. Naj ti dobro uspe. Lep dan ti želim. limonca26
Ja jez tudi delam le z breskvami, brez skute. Namesto drobtinic pa zdrobljene bebe piškote al pa kakšne navadne kekse. lp CARLY
ravno včeraj sem delala jabolčni zavitek, ki sem mu dodala še breskve. Bil je super. stara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti