Zajček

Kaj ponudite kot prilogo zraven domačega zajčka v omaki.

LP Matjaž

Korenček Ognjič
lp Anamarija
V istrskih gostilnah je zajček v omaki pogosto z fuži. To so zavite testenine, ki se jih tudi da kupit. lp mimika
Kruhove cmoke, ali pa zajca polnim s kruhovim nadevom in spečem. monro
Pire krompir ali široki rezanci ali pečen krompir ali..... Riža pa jaz ne bi. Kako ga ponudiš pa ti, Matjaž? rimljanka
Zajčka ponavadi pripravim v pečici skupaj s krompirjem, korenčkom in papriko. Super se povežejo okusi, zaradi korenčka pa je vse skupaj malo sladko. Če ga pa naredim v omaki oz.na golaž pa so fuži obvezna stvar. Ana
Zdi se mi, da zraven zajčjega paprikaša najbolje pašejo kruhovi cmoki ali pa testenine. Pozdravček!
Jaz bi ponudila filo iz jetrc, kruha, jajca, začimbe,..... , ki bi jo spekla v pečici in narezala tko kot kruh. mljask,mljask,.... lp alexis
Isto kot pri Ani, samo da naša mami da zraven še na velike kose narezano čebulo, v soboto pa je dala še en melancan zraven, ker se je ravno valjal po kuhinji, tudi dobro. Čeprav so pri nas še največkrat žlikrofi zraven. Loni Makaroni
V zajčjo obaro naredim običajno zdrobove cmoke. LP NADIN

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti