član od 20069217 sporočil
Draga KetyP
Ekstrakcija osmic sploh ni tako grozna zadeva - imaš malo treme pred posegom, pa pišeš, don"t you?
Najprej si malo pod učinkom lokalne anestezije, potem boš malo ponosna nase, ker si prenesla takšen endurance, potem boš gledala tisto luknjo v ustih in mislila, če se bo to sploh kdaj zacelilo ali pa bo ostal krater, po dveh dneh pa se bo začelo celiti in boš sicer mislila, da se vse skupaj gnoji, ker bo tkivo najprej rumene barve, ampak to je normalno. Ti pove nekdo, ki je dal vse osmice ven.
Skratka, boš tako polno okupirana z opazovanjem svoje ustne votline, da ti vprašanje o tem, kaj bi jedla - ješ tisto, kar ti paše - če ti bo zapasal šnicel, ga boš pa pojedla - to ne bo niti pomagalo niti škodovalo tvojemu okrevanju (samo, prosim, ne ga ocvret, bo spet na forumu perje letelo......) Ne se tako bati - ustna votlina itak ni sterilna, pa se zdravemu človeku tudi luknja od osmice lepo zaceli.
Drugače imajo pa na policah n produtkov za ljudi, ki malo težko kaj požirajo - reče se jim produkti otroške hrane.... Jaz jo vedno jem, kadar imam vročino in sem na tem, da bi se malo smilila sama sebi, or better yet, da bi se komu malo zelo smilila, pa da bi me malo crkljal....
Skratka, KetyP: Do it like a lady. K zobozdravniku in potem vse ostalo. Najkasneje v dveh dneh bo bolje in ti razne zelenjavne juhice in podobne medicine ne bodo hodile po glavi in se boš čisto dobro v psihi počutila - s tem, da ti svetujem, da si raje kupi čevelje, čorbice pa delaj kdaj drugič
Nič ne izpiraj in te stvari - slina spere vse, kar je treba sprati. Plus, nikar ne jemlji antibiotikov skupaj z jogurtom - jogurt več ali manj sesuje učinke antibiotikov - zato je pa lady terlikar toliko časa jemala to kombinacijo, pa ni šlo nič na bolje.
Vendelina jr.