Vpišite si rojstni datum

dorka
jst ga pa mam 18.9.1987. a je tuki še kdo k ga ma tud 18.9? Habibi
27.08.1982 Kneginja
Ognjič je napisal/a:
Ja, pa res ne vidite na levi strani napisano NASTAVITVE? Tam kliknite in vpišite, da ste bili rojeni in tudi, kdaj Ognjič
Ognjič
krizanka je bila rojena 22.8.1971.
moj je pa 23. 7. Jernej, zelo zanimivo,da je zraven koledarček,zdaj vem,da sem rojena na petek.Sem mela čez vikend cajt počivat. gogi
Goranka, kje pa je ta koledarček? Vse povsod, sem ga iskala, v kuhinji, na hodniku, celo na WC pa ga nisem našla Anamarija
anamarija1 je napisal/a:
Goranka, kje pa je ta koledarček? Vse povsod, sem ga iskala, v kuhinji, na hodniku, celo na WC pa ga nisem našla Anamarija
anamarija ta koledarček je : greš pod nastavitve pa tam kjer si napisala svojo letnico, tam je majhen koledarček (desno od letnice) lp, sara sarazeleznikar
Pa sej sem šla, amapak jaz ga nimam Hvala, grem še enkrat pogledat. lp Anamarija
Anamarija,upam,da si našla koledarček in seveda na njem tudi dan svojega rojstva.Aja, pa upam,da nimaš zares koledarja v kopalnici?Sara,tebi pa hvala ,da si pohitela z odgovorom,sicer bi revica še vedno iskala. gogi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti