Tudi jaz sem zelo vesela, če kdo drugi, ki je perd kratkim naredil kaj po kakšnem kojem receptu, doda sliko, saj tudi vsi moji recepti nimajo slike, zato kar korajžno .....
:)
lp
Pitončica

Korenčkova juha
| jade je napisal/a: |
| Mene pa motijio komentarji v stilu "...a to se pa nič ne peče?????..." (pa lapo vse v receptu piše), ali pa ...."a vegeta????? Zakaj pa vegeta, jaz pa nikoli ne uporabljam vegete, ker je škodljiva in bla, bla, bla" (ja če ti ne paše je ne daj not a ni res? Sorry, ker jo eni uporabljamo." Ali pa "...to pa že ni originalen recept in to ni pravo ime in to se dela tko pa to, ne pa tko pa tko..." (kot, da je greh, da nekdo pač nekaj drugače naredi kot drugi) In pa "...a surova jajca, kaj pa salmonela?..., a kar naribana limonina lupinica, kaj pa škropiva???...." In še pa še, bi se našlo. Tako, da mene je zaradi takih pripomb minila vsaka želja, da objavim še kakšen recept, ker potem se moraš na koncu zagovarjat zakaj si si "drznil" tak pa tak recept objavil, ker to se pa tko ne dela, ker druge pa tko že ne delajo itd....... do nezavesti. |
Jade, ena stara modrost pravi, da je včasih najboljši odgovor tisti, ki ga ne daš. Na take pač ne
odgovarjaš, saj nisi dolžna odgovarjati.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Korenčkova juha

Sirovi napihnjenčki z dodatkom