Domača vroča čokolada s smetano
Kotarca, vsi okrog tebe so odrasli in odgovorni in ti kaj več, kot, da poveš svoje mnenje nimaš kaj naredit. Pa še to ( svoje mnenje ) povej enkrat, največ dvakrat, drugač jih boš nadlegovala. Ko boš imela svoje otroke, ti boš delal kot ti misliš, da je prav, pri tujih otrocih pa lahko imaš le svoje mnenje.
ežojIma ežoj kar prav. Narediš lahko bolj malo ali nič. Lahko sicer probaš mami še enkrat lepo razložit - kot je ena napisala v sosednji temi: jasno, mirno, na kratko, brez soljenja pameti ali deljenja kakršne koli krivde (npr. na račun tvoje sestre). Če jim sine, jim sine, če jim ne, jim pač ne.
Rešiš lahko samo tistega, ki želi biti rešen. Za ostale rešitve ni....
tjasKotarca, če tvoja mami jambra, da jo bolijo roke, naj se sama zmeni.
Če se boš vtikala v zadevo, boš grešni kozel.
Sploh, ker "nimaš otrok".
S čimer se ne strinjam, saj po mojem mnenju ne gre za več za vzgojo otrok ampak fizično obremenjevanje.
Zdaj pa: če tvoja mami samo jambra in ne naredi nič, po mojem skromnem mnenju le dokazuje, kako požrtvovalna je.
Druga pesem bi bila, če bi te mami vprašala, kaj naj naredi, da je roke ne bi več bolele.
Ko se je pri nas pojavil prvi otrok, sta obe tašči dokazovali svojo ljubezen na napačen način. Z razvajanjem in podkupovanjem. Ker sama takrat še nisem imela otrok, nisem imela "prava glasanja". Ampak sem pa tudi takoj, ko se je začela debata o topoglednih zadevah in težavah, zapustila prizorišče in odšla v lajf.
(uči se na tujih napakah KVAK![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Jabolčna pita s kokosom