Kaneleoni testenine

V bazi sem našla dva recepta za kaneleone, ampak sta oba mesna. Pozna kdo kakšnega vegi, zelenjavnega?

Hvala že vnaprej!!

katti

Lahko jih napolniš z mešanjo zelenjavo v bešamel omaki ali tudi brez nje; druga varianta so gobice z jajčko ali tudi brez nje, verjetno bi bila varianta tudi s kakšnim topljenim sirom,.... lp, vanjatajnsek
Ker ne jem mesa naredim in so mi dobri: špinačni, skutni, blitvini, gobovi, sirovi in pravzaprav zakaj pa ne z kakršno koli zelenjavo. Kraški pozdrav, antonija
Jaz jih imam namen narediti v mehiški varianti. Grah, fižol, korenje, skuta, sir, začimbe, čili. Ali nekaj na to vižo... Še dobro, da si me spomnila, bom za vikend spackala...
... dam zraven še tuno iz konzerve, potem pa že zapečene prelijem z nacho omako. lidika, morda pa jih bom delala tudi jaz. Loni Makaroni
Loni,
Ko imate toliko idej pa oddajte recepte v bazo. Proooosiim..... sej ni skrivnost, a ne? Hvala za pomoč. katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti