Pozdravljeni

Nimate pojma kako sem vas pogrešala.....a ste vi mene kaj?

Groza, groza, groza, staknila sem eno hud virus, ki je v mojem želodcu naredil tak direndaj, da je vsa hrana in pijača šibala iz mene kot po tekočem traku, zato sem bila teden dni v bolnišnici in hvala bogu za infuzijo, ker po grlu ni šlo nič, niti voda niti prepečenec. Sedaj sva oba z mojim malčkom v trebuhu ok in seveda sedaj pridno jeva, da nadoknadiva za nazaj.....pa seveda ker mi hrana spet diši z veseljem prebiram vse za nazaj......uf sem vesela da sem spet tukaj-med vami.

ANJA

O Anja verjamem kakšna abstinenčna kriza je to. Hvalabogu, da se je srečno izteklo. Pa pozdravljena nazaj! Lep dan in veliko se smejte
Ubožca, samo da je za vama. Pretiravat pa vseeno ne.LP
Krasno da si spet med nami in da se je vse dobro izteklo. lp goga
Me veseli, da sta z malčkom dobro, samo kot je rekla lijana, pa nikar ne pretiravat z kulinariko. Pa lep pozdrav obema. Kyara
Lepo, da se je vse dobro izteklo. Zdaj pa veselo na kulinariko, seveda po pameti. Upam, da bosta z malčkom zdaj vseskozi dobro. Obilo dobrega počutja vama obema želim. LP! fakin712
Držim pesti zate, Anja!!! Kdaj bo dojenček?
Dobrodošla nazaj! Veliko zdravja in ljubezni ti želim! Loti
Ja dojenček bo kmalu po novem letu-to bo tak ta frišen Euro državljan ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti