Kuhanje zelenjave na pari

Mi lahko poveste kako naj kuham zelenjavo na pari. Ali za to rabim kakšno posebno posodo?

lp

smetka

Jaz jo kar v posodi, pa tudi v voku z bambusovim nastavkom...
Jaz tudi kar v posodi. Za večje kose uporabljam ali cedilo ki ga vstavim v sam lonec, ali pa ravni ribenžen, ki se vstavi v lonec in pri tem na dno posode nalijem malo vode, da se ustvarja para. Pozdravček Marika
Pa tudi v sestavljeni posodi od AMC ali drugih firm.Najboljše pa se mi skuha v voku z bambusovim pladnjem. Kyara
najlaže gre z bambusovim soparnikom, ni nujno da je posoda ravno vok... LP Drejček
Jaz imam tisto rožico, ki se da v posodo. Lahko pa kupiš strojček, ki dela paro ali pa posodo, ki je sestavljena iz spodnjega in zgornjega dela - zgornji del ima luknjice, ki prepuščajo paro. Sonja
Tudi jaz kuham s soparnikom iz bambusa...posoda ni važna... lp Nena Nena-morje
kje se pa lahko kupi soparnik iz bambusa? lp izpoletjavjesen
Jaz sem ga kupila v Avstriji v tajski trgovini. Pri nas ga še nisem opazila, res pa je, da tudi gledam ne za njimi, ker sem s svojim zadovoljna...
v Lesnini v Ljubljani, izvoz Brdo z obvoznice, tudi sam sem jih dobil tam prav prek nasvetov na forumu KulSlo... lidka, kje je ta tajska trgovina v Avstriji pa kaj vse majo? Drejček
Jaz imam parni kuhalnik in je super zadeva. Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti