9. avg 2006 18:55
Kirbija smo kupili pred 15 leti in ga ne želim niti oemniti nikdar več. Toliko, da jim ga nisem v glavo zmetala z vsemi sestavnimi deli v red, tako je zafrkaval po letu dni. Čistiti je bilo sicer zelo elegantno (nad sto kvadratov tapisona....), ampka vse ostaklo...pa težek, pa neroden...pravi ameriški, kaj hočemo...In potek, ko se je začel kvariti in so se rahljala vsa stuikala...Zdaj ga imamo v garaži in tiste cevaste nastavke uporabljata sin in nečak za sesanje avtomobilov in svinjarije v garaži. Zdaj imamo podobno kot Tjaš - enega vodnega (Batagel - prva liga) in navadnega Nilfiska na vrečke- Prvega za generalno čiščenje, drugega za sproti, zgolj za kak prah po kotih ali raztresene drobtine. Pa vpojne krpe imamo vedno pri roki, ker sem se jaz po generalnem čiščenju že dvakrat "stegnila" po tleh (očiščenih seveda) s posodo vodnega seslca, polno vode z vso dodatno svinjarijo v rokah...Čiščenje tega je pa posebno veselje, veliko večje od tistega, ki ga občuti tjas, ko z možem občudujeta, kako lepo sta počistila....jaz to storim še enkrat, "pucam" koncentrirano svinjarijo... Mamamia mamamia