Malo za hec
"Zelo ste me razočarali!" je bila jezna učiteljica ob vstopu v razred.
"Vsi ste v spisih, kot pomembne ženske omenjali neke LADY GAGA, MADONNO... . Kako, da se nihče ni spomnil kakšne res pomembne ženske, take kot MARIE CURIE, na primer."
Učenci so se začeli spogledovati in hihitati.
"No, kaj je pri tem tako smešnega?" je zanimalo učiteljico.
"Ker se ne reče MARIE CURIE, ampak MARIAH CAREY!"
CilaMoz vstopi v kopalnico, ker zeli oprati majico v pralnem stroju. Gleda gumbe, a po dveh munutah nima pojma, kako.
Moz: "Kateri program je potrebno vklopiti za pranje majice?"
Zena: "A je majica bombazna ali sinteticna?"
Moz: "Ne vem."
Zena (iznervirano): "Kaj pise na majici?!"
Moz: _"Lasko je zakon!"_
Nena-morje
Ženska se pritožuje arhitektu, ki je projektiral hišo,da se tla in zidovi neznosno tresejo, ko pelje mimo hiše avtobus."Tresenje je tako močno, da me skoraj vrže iz postelje.Če mislite, da pretiravam, preizkusite!"Arhitekt res leže v posteljo. V tem hipu vstopi možin začuden zavpije: "Kaj pa vi v moji postelji?!""Saj vem, da mi ne boste verjeli: na avtobus čakam."
Nena-morjeŽivel je mož, ki je vse življenje trdo delal in prihranil mnogo svojega denarja. Resnično je bil pravi skopuh. Preden pa je umrl, je rekel svoji ženi: "Ko bom umrl, te prosim, da vzameš ves moj denar in ga daš poleg mene v krsto. Želim, da gre denar z menoj na drugi svet."
Žena je trdno obljubila, da bo to storila. In mož je res umrl.
Ležal je v svoji krsti, njegova žena vsa v črnem poleg krste, zraven pa njegovi prijatelji. Ko so končali z obredom in preden so zaprli krsto, je žena rekla: "Počakajte trenutek."
Imela je majhno kovinsko škatlico, ki jo je položila v krsto. Zaprli so krsto in jo odpeljali. Njen prijatelj ji je rekel: "Torej mi hočeš reči, da si ves denar dala v tisto škatlo?!?!?!?"
Zvesta žena je odgovorila: "Seveda sem ga. Ves denar sem dala na moj račun v banki, možu pa sem napisala ček. Če ga bo lahko vnovčil, bo lahko zapravil tudi ves svoj denar." ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Čokoladni eklerji