Odlično hitro kosilo
Jaz sem jo pa včeraj po e-mailu dobila
. Ti, ti lump profesor, ti ...
Daj, povej prosim, kako se je izteklo.
CilaTisto (resnično) vete, ko je mož šel na "službeno potovanje"?
Stanoval je v 3. nadstropju, ljubico pa je imel v 10. štoku v istem bloku. Seveda ni šel na službeno potovanje, ampak k ljubici.
Ko sta bila že dva dni zaprta v stanovanju, ga je ljubica pozno ponoči prosila, če nese dol smeti. Obleče si šlafrok in se pelje z liftom dol, vrže smeti v keson, hitro nazaj v lift, da ga ne bi kdo slučajno srečal, nakar pomotoma stisne 3. štok in pri ženi pozvoni, v šlafroku in s košekom za smeti v roki.
tumpika| Petra 1 je napisal/a: |
| ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Želiš vedeti kje se trenutno kdo nahaja ? Natančno do 10 m v EU. PS: V okencu na linku spodaj vtipkaj številko: +386...(+mobilna številka) http://www.celtascortos.org/moviles/it/index.htm Stvar dela noro dobro!!! Še malo, pa bomo vsi dobili čipe s kodo pod kožo... Petra 1 Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 23. jan 2007 08:51:44 |
kaj? men pa pride skoz ena njiva (pa vtipkam svoj mobitel, ki ga mam zraven sebe v centru Ljubljane). je to v bistvu nekaj, kar ne dela, al pa ne znam vtipkat številke?
Mijan bravo.
Možje pa tui pravijo, da so morali včasih odmakniti hlače, da so videli rit; sedaj pa morajo odmakniti rit, da vidijo hlače.
reza| vanyaNo, ste kaj pametnejši od blondinke? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Pure testenine z dimljenim lososom