16. jul 2006 2:23
hehe, jasna, nikar, mi bo še nerodno! Saj nič ne obvladam, sem samo strašansko radovedno bitje, to je moja najboljša in najslabša lastnost (plus to, da bi rada vse sprobala in vse znala... pa da se lotim preveč stvari naenkrat... no, bom rajši nehala pisat svoje slabe lastnosti, da ne bo foruma ven vrglo:) Pa tudi nisem ravno suha, normalna:) Kaj si bojo pa punce mislile, hehe;) Strojčke sem pa vse tele, ki jih naštevaš (mislim da si naštela prav vse:)) nabavila v Italiji, v Palmanovi, kamor sva šla prav s tem namenom (ima ludih, a ne?;) Na srečo me fant podpira pri teh mojih kapricah, res pa je, da se mu potem poizkušam odkupit:) Recimo tako, da ma ves čas poln zmrzovalnik sladoledov, hehe;) Dragička, mislim, da se tvoje ugotovitve skladajo z mojimi - pena je bolj gosta, če miksaš segreto mleko in če ga ne miksaš preveč intenzivno (peno navsezadnje lahko naredimo tudi z mikserjem, samo je zelo rahla). V lončku je manj obratov na minuto kot pri metlici... Nimam peči na drva (blok, pač:), no pred nekaj leti je še bila, ampak takrat jaz še nisem bila tu, tako da je paropihec (oz. ljubkovalni kljunček) dober nadomestek:) Veri