Čokoladni eklerji
Obstaja.
Izšla je pri založbi Obzorja leta 1974, 1981 in 2005.
nola
Za 5€ si lahko kupite izdajo 2005.
In preverite, če ima proxi prav.(itak, da ima).
Seveda proxima, sem računala nate.
Nadaljuj!
nolaBomo počakali ![]()
lp
cervusBože mili, pa menda ni tole iz Rdečega Vikinga????? Brala sem jo pred milijon leti, kdo je bil kralj, seveda ne vem, vem samo, da se je tle ta ljubi Viking (ki mu tudi ne vem imena)poročil z njegovo hčerjo (menda, no) in imel z njo dve hčeri, dvojčici, od katerih je bila ena Ludmila (ime mi je padlo v oko zato, ker je bilo napisano brez "J" - pa ni bila napaka). Men se je najbolj dopadlo, ko ga je njegova bodoča česala (bil je namreč na smrt bolan ali ranjen al kaj že) in je vsa presenečena ugotovila, da nima nobene uši. In on je obupan vzdihnil:"No, res bom moral umreti, če so me že uši zapustile!" Pa ni umrl (no, vsaj tedaj ne). Na čigavem dvoru je bilo to, pa nimam pojma. V igri je še ena grozno lepa verižica, s katero je privezal srce kraljeve hčere nase (ne dobesedo, no!)
Jaoj, hvala, proxima, da si me spomnila na pozabljeno branje!!!! (pa četudi sem usekala mimo, hehehe)
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Kremna cvetačna juha