Jajce presvetlijo, Loni. (po domače povedano, obrnejo ga proti močni luči in pogledajo).
Poskusi, boš videla, da gre! ;-))
LP
cervusJajce presvetlijo, Loni. (po domače povedano, obrnejo ga proti močni luči in pogledajo).
Poskusi, boš videla, da gre! ;-))
LP
cervusHja, oprosti, Loni, sem se verjetno butasto izrazila - na koncu stavka sem narisala mežik - mislim, da z navadno žarnico ne gre, vem pa, da obstaja posebna svetilka za kontrolo oplojenosti jajc - koliko vatna žarnica je v njej, pa ne vem.
LP
P.s. Poskusi še z baterijo! Delaj v zatemnjeni sobi! cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 07. jun 2007 15:30:02V takem jajcu je razmerje v korist rumenjakov, ker beljaka ni za dva običajni jajci..
Naše pipike včasih znesejo tudi jajce - brez rumenjaka.![]()
Naše pipike včasih znesejo tudi jajce - brez rumenjaka.![]()
It is also possible for a young hen to produce an egg with no yolk at all. Yolkless eggs are usually formed about a bit of tissue that is sloughed off the ovary or oviduct. This tissue stimulates the secreting glands of the oviduct and a yolkless egg results. (Wikipedia9
A ne, da mi ni treba prevajat??![]()
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Jabolka v srajčki