Se gremo igrat?

rimljanka,

neki v tvoji logiki ne štima. Če jutri sledi današnjemu dnevu, in če izhajamo od predvčeraj, ko je to bilo danes, izpade da je jutri pojutrišnjem. Kdaj bo torej jass postavila vprašanje, jutri ali pojutrišnjem? ( ali če smo bolj natančni do kdaj bomo čakali na vprašanje najmanj do jutri ali najmanj do pojutrišnjem.? )

ežoj

Ej, ni fer, da zdej mene kriviš, ežoj.

Moj namig je bil takega tipa, kot je napis na steni vaške gostilne: Danes za denar, jutri zastonj!  saj ga menda poznaš, ne? Čeprav menda nisi ravno z vasi doma.........

Kaj naj torej pričakuješ?

Nisem vedeževalka, žal ti ne morem pomagat, ežoj.

Upaj, potrpi, potrpljenje je menda božja mast, upanje pa tudi menda umira zadnje.

In še en mali namig: je jass pogosto na čveku, pridi jo tja poterjat, ti bom(o) pomagale, verjemi!!!!! Tam znamo fajn jezike nabrusit! rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 10. maj 2007 21:57:18
ežoj, za čas ko čakaš, predlagam knjigo Sidneya Sheldona: Če bo kdaj jutri trenta
Ampak jaz bi tud vprašanje! katti

Upanje nas zapusti zadnje...

p.s.

moj prvi avto je bil yugo 45. Vžgal je le takrat, ko sem ga s kladivom po  štarterju krevsnila.. tak je pač bil. No, mehanik je to komentiral tako: boljše da vžge bolj pozno,  kot nikoli!

Tako, tudi vprašanje bo...bolj pozno in bolje kot nikoli!!!!

(Rimljanka, mam kaj v dobrem??? he he he)

titta

Jass, meni pa že brada poganja. Le kaj naj bi to pomenilo??? (da ne bi slučajno kaj opletala s presežkom moških hormonov - to NI vzrok brade!!!!!!!!)

LP

cervus
Da Elaphus ne bo možu vseh britvic in pene, ali kaj pač uporablja porabila, evo mene (čeprav bi te, Elči rade volje videla na pikniku z dolgoooo brado). Prof. dr. Dražigost Pokorn, dr.med., da ne pozabim katerega od nazivov, je za eno od kuharskih knjig oz priročnikov v uvodni besedi napisal, citiram: "Knjiga -priročnik je tudi izredno dobro in smiselno urejena. Prvi del je splošen, strokoven in filozofski ter vsebuje tudi številne praktične nasvete, jedro knjige predstavljajo recepti, v zadnjem delu pa je kratek slovarček strokovnih izrazov. Tako dobre in strokovno izredno lepo urejene knjige o prehrani in vegetarijanstvu Slovenci še nismo imeli." Sama sem jo priznam kupila iz čiste radovednosti. Je res vse kar je gospod povedal. Priznam pa tudi, da se sama še nisem poslužila nobenega recepta imam pa v kratkem namen. jass
Mpgoče ''Klasična kuhinja v zdravi prehrani Matjaž
Ni prava, Matjaž. jass
Gastronomija??? titta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti