Hummus namaz
shakra, pač spusti zapisa, pa bo. Morda pa marsikdo načrtuje življenje precej bolj naprej kot je naslednji vikend. Pravzaprav pa ni pomešano, ker se večinoma lepo sproti vpisujejo dogodki. Tema je stara skoraj 3 leta, v njej je 33 strani.
Glede na to, da je še vedno aktualna, ne moreš reči, da je stara. Ker po tej logiki je stara tudi tista o tem, kaj bo danes za kosilo... Ter ostale večno mlade teme, saj so v taki rubriki.
Loni Makaroni| shakra je napisal/a: |
| Pa še res rimljanka, to me tolikokrat zmoti, ko se odprejo stare teme, jaz pa veselo mislim, da so nove. shakra |
Saj v tem JE bistvo, da so teme lahko stare in vedno aktualne. Ni pa nič kaj težko in zamudno pogledati koliko so stara sporočila v temah. Poleg tem, ki so v rubriki Večno mlade teme, je takih še veliko, a so aktualne in žive občasno, ko je pač sezona zanje.
Povsem odveč bi bilo vsakič odpreti novo temo, s tem bi marsikak zapis, vreden branja in upoštevanja šel v pozabo.
V petek 17 .4 . 2009 ob 20h bo na Slapu pri Vipavi otvoritev razstave unikatnih pirhov . Trajala bo do nedelje 19 . 4 . Prisrčno vabljeni !
Bernardahja, sem naredila reklamo za razstavo v Arboretumu, zdaj pa ne vem, če ni cela KulSlo navalila tja.. je taka gužva, da ni kje parkirat... če ste od daleč in načrtujete obisk parka - mogoče je pametno počakati par dni, da se najhujši naval poleže.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Široki rezanci z grahovim pestom