škarpina,bodi bolj natančna katero potico,tista v rjavi kartonski škatli posuta z sladkorjem je moja,al katero misleš,je na predzadnji sliki na mizi spredaj.Povej.
kuharca37

Lazanja iz palačink
| škarpina je napisal/a: |
| Ti to resno misliš anamarija - se zavedaš koliko kulinarikov želi ponovno srečanje in druženje? Krasni ljudje in srečna sem,da sem majhen delček skupine ljubiteljev dobrih kulinaričnih specialitet in prijetnega kroga zanimivih ljudi.Še se bomo veliko družili,dobro jedli in pili ter se veselili. Sem mogoče malo tečna,a vseeno ponovno prosim avtorico potice,ki je bila na pokušini v Peklu,da izda skrivnost sestavin te, več kot odlične potice.Prosim???? http://www.pecjak.si/slides/IMG_1131.htm predzadnja slikica - KOLIKO HRANE v štirioglati škatli levo.Hvala. Do 20.leta jej kolikor moreš;do 50.samo toliko koliko moraš,po 50.letu pa jej kar se da malo... |
| anamarija1 je napisal/a: | ||
|
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja iz palačink

Raca z rezanci na azijski način