član od 200415865 sporočil
Teka, [e vedno sem tvoja dol
ica glede slik. Ampakk apartmaje so prenavljali in novi posnetki bodo sele po prvem maju. Vidim, da ste ye reyervirali *nekaj me tipkovnica yafrka,a sem na necakovem racunalniku pa ne ynam preklopit tipkovice na slovenski jeyik...(.
Se ne strinjam cisto s Tjas glede Hrvaske v primerjavi s slovensko obalo. Nasa me ylepa ne vidi, cene so glede na ponudbo trikrat bolj neupraviceno yasoljene kot pri juynih sosedih. Ze res, da tudi pri njih ni vedno vse, kot bi moralo biti, ampak ze cetrt stoletja letujemo tam in bomo vsaj tri tedne tudi vsako naslednje leto preziveli tam, vmes pa seveda skocili se kam drugam. Mi smo bolj robinzonski tipi, iy vikenda se s colniom voyimo po otokih in nimamo slabih iykusenj. Res pa tudi od svojih ynancev slisim marsikako pikro na racun juznih sosedov, vendar iy lastnih izkusenj tudi vem, kako oholo se vcasih obnasajo nekateri moji soranodnjaki med letovanjem na Hrvaskem. Se vedno mislim, da kakrsni smo mi do njih, taki so oni do nas, iyjeme pa so vedno in povsod. In ce bi bila Hrvaska res tako zelo slaba, yakaj potem poynam toliko Slovencev, ki doli kupujejo apartmaje ali hise_ Iy mojega kroga ynancev le redko kdo nima cesa takega tam doli.
Sicer pa na sreco lahko iybiramo in vsak gre tja, kjer se najbolje pocuti, kar je tudi najbolj pomembno ya dopust. Mamamia
mamamia