Rada pečem, peka piškotov mi pa ne diši...
Prosila bi za preprost recept za kokosove piškote. Naprimer da delaš krogljice i
Hvala i
Teka
Rada pečem, peka piškotov mi pa ne diši...
Prosila bi za preprost recept za kokosove piškote. Naprimer da delaš krogljice i
Hvala i
Teka
| mamamia je napisal/a: |
| Zala, 500 g kokosa je potrebnega, jaz uporabim tudi kosovo moko (oziroma kosmiče). AMpak ni nujno, da porabiš vso količino, jaz včasih porabim tudi po 10 dag manj. Za kokosovo pecivo pa: ta konec tedna sem goste na večerji navdušila z arabsko kokosovo torto. 40 dag pšeničnega zdroba zmešaš z 20 dag sladkorja in 10 dag kokosove moke, kar tako, v skledi, dodaš navaden tekoč jogurt (1/4 litra), dobro premešaš in pustiš stati dve uri. Potem daš v pečico, ogreto na 170 stopinj, in pečeš približno eno uro. Toplo torto preliješ s sladkornim sirupom (25 dag sladkorja na pol litra vode), v katerega zliješ še sok cele limone. Ponudiš takoj, pecivo pa tekne še nalsednjih nekaj dni. Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Suzanine palačinke