Olivno olje
Kje ga kupiti, da bo tisto pravo - ekstra deviško in dobro ?
član od 20064770 sporočil
Na morju, od prijateljev, ki se vam ne bodo zlagali glede škropljenja. Moji znanci iz enega otoka imajo en sod za lastno uporabo, dva pa za ostale.

Ognjič
Pa kdo koga pozna na koga bi se lahko obrnila ?
član od 20043814 sporočil
Bordon, telefon pa je: 05/655-08-04. To je v vasi Marezige. Prodajajo tudi odličen refošk. Vse jemljem rti njih in sem zelo zadovoljna.
lp Vesna
član od 20051305 sporočil
Pa v Krkavčah se velja pozanimati. Tam olje jemljejo "fajmoštri". Potem bo že nekaj na tem.
Lp

Dolores
Hi, Reca
pred tremi leti sem v 05 vzel grozdje Terana,katerega sem donegoval v vino.Sedaj želel kupiti par litrov refoška za 1.maj.Ja, pri nas še praznujemo Dela praznik dan: jagenček in kozarček rdečega.Prs. več inf. javi na zasebno pošto.
Lp > siba
PONUJAM VAM SVOJE OLIVNO OLJE (OKOLICA KOPRA) INTEGRIRANA PRIDELAVA 100% OLIVNO OLJE TEL. 05/6288-605, 05/6288-600 -G. SABADIN
LP!
BEM
član od 20051151 sporočil
BEM in koliko stane liter tega olja?
Teka
član od 20041351 sporočil
Teka, mislim, da je po 1.500 sit, toliko vsaj jaz dam, ko ga dobim iz Kopra!
Galja
član od 20041330 sporočil
Ali veste kako se prepričati ali je olje 100 % olivno? V hladilniku se olivno plje zgosti in primesi drugih olj plavajo nezgoščeni na vrhu.

Aki
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 23, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.