3, 2, 1 in zdaj!!!

Pozdrav!

No predragi Kulinariki kako kaže za vikend? Se vidimo na Trojanah? Počasi bo treba doreči še uro...pa kak seznam kdo vse pride...

P, m

To pa tudi mene zanima, še posebno, ker imamo malo čudne vremenske razmere. Ognjic
Bo to tam, kjer so tisti znameniti krofi? Vrana
Naj bi bilo, ja, če ne bo sneg poskrbel, da ne bomo delali holesterolskih prekrškov. Ognjic
Pa saj ni hudega! Že zjutraj so bile ceste splužene, posipane in čisto lepo prevozne. Jaz sem se iz naših gričev uspela pripeljati na delo. Kar pa se ure in kraja tiče, pa le hitro sporočite (meni se obeta delovna sobota). Sporočilo je spremenil(a) pegasti dne 06. mar 2006 13:36:53
Do sobote lahko sneg že skopni pa bomo nabirali zvončke in trobentice. Lep pozdrav vsem romana ROMANAD
Ali se v temi 2. SREČANJE KULINARIČNE SLOVENIJE nebi mogli zment ali se dobimo, ne pa da iščemo te podatke po dodatnih temah. Majamarko: "3, 2, 1 in zdaj!!!" sem mislil, da imaš kakšno tekmo? Pa brez zamere. LP Matjaž - šepavi
Matjaž, a je tvoja šepavost kako povezana s preobilico snega in ledom? riba-ribica
A ni dogovorjeno za ob dveh? Vsaj tako sem prebrala na forumu in bila obveščena v klepetalnici. Pegasti, kaj pomeni delovna sobota in od kdaj? LP cervus
Torej - ob dveh? Vrana
Kaj je to zdaj za eno vprašanje? Saj je že vse dogovorjeno, a ni? Lp Dolores

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti