Madeži od trave

Več ljudi več ve, še posebej tukaj.Torej prosim ali katera ve, kako bi z svetlih,semiševih čevljev odstranila madeže od trave.

LP

Poskušaj zradirati z navadno, belo radirko. Ne garantiram uspeha, samo jaz semiš čevlje vedno radiram, pa se lepo očistijo, madežev od trave pa res še nisem spravljala dol. LP cervus
Tole o radiranju je res, a pazi kakšno radirko uporabljaš! Nekatere bele poščajo za sabo sled. V trgovinah s čevlji prodajajo posebne "radirke" za semiš usnje. Te lahko uporabljaš tudi na plaščih. Sicer pa je po moje radiranje kar edini način. LP ladybug
res je, dobijo se krtačke (radirke) za semiš. zdrsaš in potem pošpicaš z sprajem za semiš, pa bodo čevlji kot novi! pppp
Ali gdo ve kako se madež od trave da dol s hlač-kaubojkah? golubić
S čistilom Bio-Shout (upam, da sem prav napisala) grejo madeži od trave odlično dol. Dobi se ga po vseh trgovinah. trlica
Vsak dan čistim madeže od trave s sinovih hlač tako, da na madež nalijem tekoči Ariel (ne njihovo sredstvo proti madežem) in čez kakšno uro (puščala sem namočeno tudi čez noč) v pralnem stroju na 40 operem z ostalim perilom(seveda z dodanim detergentom). Vedno uspe. eta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti