Možnar bi bil čisto Ok, verjemi, z žlico pa ne bo šlo. Prej ga namoči, če boš jedla celega, gre pač za to, da bo več izplena v prebavi iz njega.
Izpadanje las
Pa mi je kar nekak uspelo,niso bili vsi zdrobljeni sem ga pa kar spila z vodo ampak sem morala popit velikoooooooooo vode.
Za jutri zjutraj sem ga namočila v vodo,ko pa sem danes za jutrišnje kosilo kuhala enolončnico pa sem ga dodala še dve žlici..to bo las!!
Darja -[pikapolonica]
| darja- je napisal/a: |
| Pa mi je kar nekak uspelo,niso bili vsi zdrobljeni sem ga pa kar spila z vodo ampak sem morala popit velikoooooooooo vode. Za jutri zjutraj sem ga namočila v vodo,ko pa sem danes za jutrišnje kosilo kuhala enolončnico pa sem ga dodala še dve žlici..to bo las!! Darja -[pikapolonica] |
Darja, po gospodinjstvih obstoja večja količina mlinčkov za kavo, ki jih nihče ne uporablja. Mogoče ga ima kdo iz tvoje bližine in ti ga posodi za preskusno dobo.
F r i n a jaz zdaj zmlet proso jem že 10 dni. vsak dan v jogurtu... pa se mi zdi da ful pomaga!!!
Dzeljan, a tako hitro pomaga??Komaj čakam da bodo lasje malo močnejši saj jih imam samo še 40 % tistega kar je bilo pred 10 leti.
Moji so zdaj čist tanki in ker sem blond...to še slabše izgleda.
Darja -
Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 26. mar 2008 14:37:44
Zmleti se ga da s paličnjakom, samo treba ga je dati v visoko posodo, ker drugače frči naokoli:)
magnolija
Sem že naredila sem ga dala kar v literski kozarec..
Darja -
Darja, pa slikaj se, da boš imela res dokaz, kako se ti lasje spreminjajo.....![]()
Joj upam da res pomaga,drugače bom kar obupala.
Res pa je tudi,da sem imela močnejše lase ko sem bila mlajša,z leti pa tudi to mine(36),sam to za mene v tem trenutku ni tolažba...
Darja -
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.