Aga štedilniki

Zanima me, če ima kdo AGA štedilnik in kje ga je nabavil.

nola

Nimam tega štedilnika, vendar ga "poznam"... Po mojem da se ga ne da nikjer drugje nabavit kot tam kjer jih delajo. Sem po netu že dvakrat prosila za prospekt, pa mi ga niso poslali. So pa res zelo lepi, kavlitetni in praktični. Če se ne motim, si lahko izbereš štedilnik na katerokoli gorivo, baje pa da obstaja opcija da dela po principu centralne kurjave in ogreva celo hišo... Pojdi na njihovo internetno stran in vprašaj kje bi se ga dalo kupit... LP ivonja
Sem poskusila, najbližji dealer je Italiji, blizu Lucce, samo ga je od tam skoraj nemogoče dobiti v Slovenijo, ker ga morajo zmontirati in nastaviti na licu mesta, monter pa ne potuje izven Italije. Se mi zdi, da mora obstajati kakšna bolj enostavna pot. nola
Pa preden vprašaš, tvoje cenjeno uredništvo ne more zrihtati pluskom popusta pri nabavi tega štedilnika. Žal. Smo uporabili vse veze, ki jih imamo v AGA, a ni pomagalo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
jade
Zdaj ste pa že malo "žleht". Blanchy
A ne da? Sam sebi dajem rumeni kartonček Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
jernej je napisal/a:
Pa preden vprašaš, tvoje cenjeno uredništvo ne more zrihtati pluskom popusta pri nabavi tega štedilnika. Žal. Smo uporabili vse veze, ki jih imamo v AGA, a ni pomagalo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Vidiš, saj znaš, če hočeš. Že ko imaš čas, poskusi še enkrat, tokrat poskusi izposlovat popust za vse člane. Najbrž je celo za tvoje zveze pri Agi koncept pluska preveč eksotičen nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti