Kaj beremo?

Robert Ludlum-Škorpijonova iluzija,napeto.....kot vse njegove knjige. lp goga
V letošnjem poletju me je najbolj prevzela Gejša, sedaj pa spet prebiram Rod jamskega medveda, Dolino konj ter Lovce na mamute. Čudovito branje. simonka23
Modrosti srca, Zgodbe za 5 minut; Michel Piquemal , Philippe Lagautriere; P.S. Marsikatera zgodba bi bila primerna za temo "kar tako" od mamamie aknelab
rimljanka je napisal/a:

Kate Cann: Pozor, mokra tla in Pozor, globoka voda (čaka me še 3. del: Pozor, samo za plavalce). Najstniška literatura, ampak vredno branja (prebrala na priporočilo elaphus).

rimljanka

Prebrala tudi jaz (vse tri) - res so dobre! Elaphus, bom še izbrala kakšno s tvojega seznama.

Blanchy
Trenutno Ognjeno Srce. Natali
Trenutno: Nora Roberts: Modra dalija. Berljivo, kot vsa njena dela. Meni je pač njen slog pisanja všeč. Me pa čaka še zadnja od kate Cann: Pozor, samo za plavalce. rimljanka
Chesterton: Zločini očeta Browna Še nisem do konca prebrala, ker nisem imela časa, ampak je dobra, da dol padeš. Pesnica
Pearson Allison: Le kako ji to uspe Zelo dobra. Žal resnična tema zaposlenih žensk ki ne dohajamo same sebe, predstavljena na humoren način. Ma, sem se kar našla v njej.. Tina
zadnje knjige, ki sem jih prebrala Majada Ognjeno srce Pasja grofica pa dve od moje srednješolke Obsedena z nakupi Ne puli si las (govori o punci, ki ima raka) klavdija
Trenutno berem Nora Roberts-Rojena iz sramote.Dobra knjiga,kot vse njene! Predtem sem končno prebrala Vrnitev v Barsaloi-Corinne Hofman(bela masajka) Še prej pa Medeni tedni od Pattersona-noro dobra!!! tatam

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti