Kaj beremo?

Jaz pa zdaj berem Love food, love Paris. Sline kar tečejo...Mamamia mamamia
To poletje; Bela masajka, Zbogom Afrika, sem si jih kar kupila, ker že pol leta čakam v knjižnici pa nič, Živa zažgana, Poročena pod prisilo, Grajske gospe, ljubezen in sovraštvo- ta mi je bla pa ful dobra sem jo v 2 dneh prebrala! Rojstvo Venera- tud dobra. Usode Foxovih- zelo dobra ( že tretjič prebrala) Žalostne kurbe mojega življenja- kar neki, mi ni bla všeč- biba

Ljubezen in predanost - Erica James.

Odlična knjiga, polna topline, predanosti, na momente tudi obupa, skratka življenjska knjiga, ki jo priporočam vsakemu, da jo prebere.

lp

Marjana
Philippa Gregory: Druga sestra Boleyn. Zanimiv pogled v zgodovino in življenje angleške kraljice Anne (Boleyn) in njene sestre. V dveh delih. Trenutno pa ponovno, kot sem že napisala, Zajčje leto. Neznansko uživam... Kozmeja
Betty McLellan - Na pomoč! Moj moški je fantek! Drejček

Frances Mary Hendry: Chandra - prebrala na dušek (ne vprašajte, kolk sem zaspana ), o enajstletni Indijki, ki jo poročijo, mož umre, njo krivijo za njegovo smrt,........ groza, ne moreš verjet, da je kaj takega mogoče -dogaja se v sodobnih časih, višek modernosti zanje pa je, da jo bo mož klical po imenu!!??

LP

cervus
Renato Baretić: Osmi poverjenik. Zelo, zelo dobra. Pravkar zaključila z branjem in sem navdušena.
Nathacha Appanah: Annina poroka. Beri pa vidi! tumpika

Kate Cann: Pozor, mokra tla in Pozor, globoka voda (čaka me še 3. del: Pozor, samo za plavalce). Najstniška literatura, ampak vredno branja (prebrala na priporočilo elaphus).

rimljanka
Michael Veinweigh (upam da sem prav napisala) Letoviščarji - zelo teatralno napovedovan češki humor, ki pa me je v primerjavi z njegovimi prejšnjim deli malo razočaral. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti